ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   |   Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  |  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΝΕΑ      Επικοινωνία      Greek version   English version  
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΚΕΝΟ
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 

Η Εταιρεία Βαρβιτσιώτης Λύσεις Συσκευασίας ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή τεχνολογικά προηγμένων και ποιοτικών λύσεων στον τομέα της τελικής συσκευασίας και την συσκευασίας διακίνησης και προβολής των προϊόντων.

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία και διανομή εξοπλισμού για τις Ελληνικές επιχειρήσεις με αξιόπιστα μηχανήματα και ποιοτικά υλικά συσκευασίας.

Με πείρα 20 και πλέον ετών είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην Ελληνική Βιομηχανία και Βιοτεχνία μέσα από μία πλήρη σειρά μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας.

Στόχος μας είναι η καθιέρωση της Εταιρείας μας ως μία ανεξάρτητη δύναμη στην Ελληνική Αγορά συνδυάζοντας την επιχειρηματική ικανότητα και ανταγωνιστικότητα με την Ποιότητα, την Αξιοπιστία και την Ακεραιότητα.

Η σταθερά ανοδική πορεία της Εταιρείας μας συμβαδίζει με την διαρκή αναζήτηση νέων μεθόδων λειτουργίας με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση ποιότητας για τους πελάτες μας και τη σε βάθος γνώση και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτουμε σε όλους τους τομείς δραστηριότητας μας.


Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Δ. Βαρβιτσιώτης

 
 
                  copyright 2006 BAΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
SSL Certificates