Η Εταιρεία Varvitsiotis Packaging Solutions ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή τεχνολογικά προηγμένων και ποιοτικών λύσεων στον τομέα της τελικής συσκευασίας και την συσκευασίας διακίνησης και προβολής των προϊόντων καθώς και την συσκευασία τροφίμων.

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία και διανομή εξοπλισμού για τις Ελληνικές επιχειρήσεις με αξιόπιστα μηχανήματα και ποιοτικά υλικά συσκευασίας.

Με πείρα 20 και πλέον ετών είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην Ελληνική Βιομηχανία και Βιοτεχνία μέσα από μία πλήρη σειρά μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας.

Στόχος μας είναι η καθιέρωση της Εταιρείας μας ως μία ανεξάρτητη δύναμη στην Ελληνική Αγορά συνδυάζοντας την επιχειρηματική ικανότητα και ανταγωνιστικότητα με την Ποιότητα, την Αξιοπιστία και την Ακεραιότητα.

Η σταθερά ανοδική πορεία της Εταιρείας μας συμβαδίζει με την διαρκή αναζήτηση νέων μεθόδων λειτουργίας με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση ποιότητας για τους πελάτες μας και τη σε βάθος γνώση και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτουμε σε όλους τους τομείς δραστηριότητας μας.

Μηχανηματα Συσκευασιας

ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σε συνεργασία με αξιόλογους και αξιόπιστους προμηθευτές του εξωτερικού, διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα μηχανημάτων συσκευασίας υψηλής ποιότητας κατασκευής για κάθε τύπο προϊόντος. Σχεδιάζουμε και μελετούμε τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, ώστε ο εξοπλισμός που θα προσφέρουμε να παρέχει τη μέγιστη εργονομία και απόδοση και να ανταποκρίνεται στα οικονομικά μεγέθη του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας για μικρούς παραγωγούς που ξεκινούν την τυποποίηση, για μικρές και μεσαίες βιοτεχνίες και για μεγάλες βιομηχανίες. Με την γκάμα των μηχανημάτων μας,  καλύπτουμε όλο το φάσμα των τεχνικών συσκευασίας, όπως συσκευασία σε σακούλα, συσκευασία σε περιέκτες τροφίμων, συσκευασία σε κενό αέρος, συσκευασία με θερμοδιαμόρφωση σκεύους.  Επίσης για τη βιομηχανία τροφίμων διαθέτουμε μηχανήματα συσεκυασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP).

Πέρα όμως από τον μηχανολογικό εξοπλισμό, προσφέρουμε συμβουλές που βασίζονται στην τεχνογνωσία, στην εξειδίκευση ετών και στην εναρμόνιση των στελεχών μας με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας στον τομέα της συσκευασίας.

Επιπλέον η εταιρεία μας διατηρεί άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εγκατάσταση των μηχανημάτων, την εκπαίδευση των χειριστών και την αδιάλειπτη  τεχνική υποστήριξη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, στην άμεση εξυπηρέτηση και στον επαγγελματισμό μας.

Main Menu