Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις ΕΛΤΑ Courier & ACS Courier  για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 1100+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. 

Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 24ώρου), για την παραλαβή απαιτούνται 1-3 ημέρες για την ηπειρωτική χώρα και 1-5 ημέρες για την νησιωτική.

1) Παράδοση στο χώρο σας  

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier  σε 24 – 48 ώρες για όλους τους  προορισμούς εντός πόλεων. Οι νησιωτικοί προορισμοί παραδίδονται εντός 3 – 5 ημερών 

2)  Παραλαβή από το πλησιέστερο σε εσάς, σημείο εξυπηρέτησης (κατάστημα της ACS ή κατάστημα/ πρακτορείο ΕΛΤΑ) 

Για τις περιοχές που βρίσκονται εκτός του ορίου των πόλεων, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 ημέρες, και η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο σε εσάς σημείο εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ & ACS Courier. 

3) Παράδοση σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας 

Για βαριά και ογκώδη προϊόντα, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, στην μεταφορική της αρεσκείας σας, χωρίς χρέωση. Εσείς επιβαρύνεστε μόνο το κόστος μεταφοράς στην πόλη σας.

4) Παραλαβή από τo κατάστημα μας

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το όνομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 08:00 – 18:00  εκτός Σαββάτου & Κυριακής, από το κατάστημά μας στην Μεταμόρφωση (Πεύκων 23) 

Έξοδα αποστολής

1) Για όλες τις παραγγελίες έως 4 κιλά, το κόστος παράδοσης είναι 5 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα 

2) Για παραγγελίες υψηλού όγκου/βάρους για τα οποία το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, τις παραδίδουμε στην μεταφορική της αρεσκείας σας, χωρίς χρέωση. Εσείς επιβαρύνεστε μόνο το κόστος μεταφοράς στην πόλη σας.

3) Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και για παράδοση στον χώρο σας, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος μέσω τηλεφώνου ή E-mail.

Main Menu